Åtta timmar

EightHourCreamx3

Jag älskar Elizabeth Ardens Eight Hour Cream! Orginalet och klassikern Skin Protectant är fantastisk på mina läppar i Sveriges kalla och torra vinterklimat. På sommaren kan man använde stiftet som är lättare i sin konsistens.

Krämen ska:

  • Skydda, lugna och återfukta huden
  • Hjälpa torr hud och erbjuda anti-inflammatoriska egenskaper
  • Hjälpa till vid mindre skrapsår och solsveda

När jag kom över Eight Hour-handkrämen var jag en aning skeptisk, skulle denna kräm vara lika bra mot torra händer som den mer prisvärda Fenuril (den jag vanligtvis använder vintertid)?

Jag blev faktiskt positivt överraskad över resultatet – den håller jämna steg med Fenurilen. Det finns ett finurligt litet kit med alla tre produkterna som man kan köpa om man är intresserad av produkterna, eller behöver fylla på i sina ägor. Den kostar ett par hundringar, men brukar vara billigare i tax free.

Jag rekommenderar i alla fall Eight Hour Cream Skin Protectant – jag har inte stött på någon annan läpprodukt som håller lika länge och får min läppar så pass mjuka (oj, det där blev ”säljigt” – ursäkta). Vad använder ni för läpprodukter? Tipsa mig gärna!

Annonser

7 thoughts on “Åtta timmar

  1. Jag fick ett i julklapp från Estelle & Thild (Kicks). Det åker på flera gånger om dagen på jobbet 🙂 använder 8 hour cream när läpparna är riktigt fnasiga på vintern.

  2. Ping: GlossyBox Maj – Magical Beauty | Beauty by Bella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s