Ögonfransböjare

Ögonfransböjare är något jag inte har använt särskilt flitigt i min skönhetsrutin tidigare, men nu har jag börjat då jag tycker att jag ser skillnad, en förbättring, på fransarna. Dock så har jag förstått att det kan vara stor skillnad från en böjare till en annan, något jag tycker är rätt märkligt eftersom det mer eller mindre är samma konstruktion på dem. Nu till min undran och fråga – är det faktiskt så stor skillnad på ögonfransböjarna? Och i så fall, vilken är den bästa enligt ert tycke?

Annonser

5 thoughts on “Ögonfransböjare

 1. Äsch radera den innan. Vet inte vad som hände, kommenterar från mobilen. Iaf är det sjukt stor skillnad. Vissa böjer knappt, andra böjer bara halva ögats fransar och andra har för ovana att klippa av fransarna efter ett tag (H&M). Den bästa är från Body Shop!

 2. Jag har den du visar på bilden från Shu Uemura och den är magisk, funkar riktigt bra och böjer fantastiskt fina fransar. Kostade 200kr i London och det är ju inte så mycket dyrare än en ögonfransböjare ifrån H&M. H&Ms ögonfransböjare klippte av mina ögonfransar för några år sedan och efter det kommer jag aldrig använda en budget böjare igen.

 3. Då verkar det spela stor roll, precis som jag uppfattat situationen – så lustigt!
  Haha, ni verkar enade om att H&Ms är värdelös, ska hålla mig undan den! Phew! Jag vet inte vart min kommer ifrån, troligtvis från något budgetmärke, får tänka om och spana in en som fått bra omdöme. Tack för era tips!

 4. Hej! Fick tips om din blogg idag och tycker om den redan! 😀
  Jag vill ha den ultimata ögonfransböjaren men det är svårt att hitta. Hade en billig från en kosmetik butik på kungsgatan som var den bästa jag haft sen blev den slö och då köpte jag MAC’s som var riktigt bra och när den blev slö så hade dom inga på lagret på väldigt länge och deras nya variant är inte lika bra som den förra. Jag fick tips om Shiseido’s när jag frågade runt på NK och den är min nuvarande favorit även om man måste böja några gånger innan det blir riktigt bra.

  • Hej Isabella! Kul att du har hittat hit! 🙂
   Det verkar vara en riktig djungel det här med ögonfransböjare – måste kolla upp alla era tips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s