Naturalbox

Bild 2

Häromdagen skrev jag om GlossyBox som är en prenumerationstjänst där man varje månad får hem fem stycken produkter inom skönhet att prova. Nu har konceptet kommit på naturliga och ekologiska produkter – Naturalbox. Naturalbox är en del av Ecoliving Scandinavia AB och så här skriver företaget om sin idé:

”Vår idé med Naturalbox är att erbjuda en härlig naturlig box med naturliga och ekologiska produkter inom hälsa & skönhet. Det roliga med Naturalbox är att våra kunder & fans kommer erhålla naturliga snacks/mellanmål som bars, superfruits, drycker, men även underbara prover på naturliga nyttigheter. Naturligtvis, kommer vi även erbjuda utvalda produkter i orginalstorlek inom ekologisk hudvård och prover med NYHETER från kända ekologiska hudvårdsmärken.”

Om man prenumererar på boxen i sex månader kostar den 169 kr/månad. För 12 månaders prenumeration kostar den 149 kr/månad. Om man enbart vill köpa en box kostar den 199 kr.

Jag tycker boxen låter toppen och vill gärna prova på några stycken. Dock tycker jag priset är lite väl högt, om man inte binder upp sig för ett helt år. Dessutom är jag inte särskilt intresserad av snacks och mellanmål, men det kan ju komma något i boxen som intresserar även mig på den fronten. Ska bli intressant att testa i alla fall!

Vilket är ditt intryck av boxen? Är det något du är intresserad av att testa?

 

Bildkälla: Skärmdump från Naturalbox.se

Annonser

4 thoughts on “Naturalbox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s