Tävling!

Det är dags att ha en tävling här på bloggen. I potten ligger en goodiebag med skönhetsprodukter, bl.a. serum och ansiktskräm från The Body Shop, läppsalva från Carmex och kaviarnagellack från Kubiss.

BeautybyBella_tävling0613

Jag tävlar om en goodiebag med skönhetsprodukter hos Beauty by Bella
Var med du också, tävla HÄR!
Tävlingsregler
1) Skriv en kommentar här nedan om att du är med och tävlar samt svara på vad du gillar mest med sommaren.För att få extra lotter (en för varje moment) kan du:

1) Dela tävlingen på din blogg, Instagram, Facebook eller Twitter. (Länka till mig i kommentarsfältet, du får gärna använda bilden här ovan)
2) Följ mig på Bloglovin och/eller gilla inlägget där! (Skriv till mig isf vad du heter där)

Sista tävlingsdag är söndag 7 juli. Endast en kommentar per person är giltig. Vinnaren har 48 timmar på sig att svara på sitt vinnarmail, annars dras en annan vinnare. Vinsten kan enbart skickas inom Sverige.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Lycka till!
Annonser

10 thoughts on “Tävling!

 1. Jag är med! 🙂
  Det bästa med sommaren är tillfällena du får med din familj. I skönhetsväg är det att alla lägger ner mer tid på somriga kläder och färger.

  Ha en fin måndag! 🙂

 2. Jag är gärna med! Med sommaren kommer ljuset och värmen och det påverkar mitt humör positivt. Dessutom kan man bada i havet, något som jag njuter mycket av. Semestern med familjen är också en höjdpunkt, när man får tid att bara vara tillsammans…..

  Ps. Har delat inlägget om tävlingen på min facebooksida! Ds.

 3. Jag vill gärna tävla om detta. Det bästa med sommaren är att få spendera underbart härliga dagar med min vackra flickvän och bara njuta av den vackraste och skönaste tiden på året!

  PS: Följer dig på bloglovin med glädje.

 4. I’m in! Bästa med sommaren måste ändå vara värmen. Jag har värk som blir sämre av kyla så sommaren är enda tiden på året då jag faktiskt mår hyfsat bra. Perfekt!

 5. Jag är med! Det bästa med sommaren är att bara vara! Är så stressigt under resterande delen av året med plugg, plugg, plugg.. men nu får man äntligen njuta och ta det lugnt! 🙂

 6. Jag är so on! 😀 Favoriten med sommaren är helt klart att allt, helt plötsligt som av magi, blir mer okej. Någon gång i juni varje år kommer jag på mig själv sittandes på jobbet, se ut från fönstret och… vara okej med livet. För det är ljust och luktar lågstadie-sommarlov av alla blommor!

 7. Vilken härlig tävling! det bästa är att ligga vid stranden och njuta av värmen och havslukten. Det är lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s