GlossyBox Juni – Don’t Let Anyone Ever Dull Your Sparkle

DSC_0576

Temat på månadens GlossyBox är Don’t Let Anyone Ever Dull Your Sparkle. Boxen är designad av Art Directorn Therese Sennerholt. Jag gillar verkligen de två fonterna på lådan, tycker det passade ihop med varandra och i sin helhet blev det mycket snyggt.

DSC_0577

Innehållet i boxen bestod av fem godbitar, nämligen…

DSC_0580

…detta! Vi tittar närmare på produkterna!

DSC_0595

Sebastian Professional Volupt Spray – originalprodukt 250 kr/150 ml
”Ta ditt hår till nya höjder och skapa spektakulär, långvarig volym samtidigt som mjukheten bevaras. Spraya i rötterna och föna för volym eller lukttorka för definierade vågor och lockar.”

För några år sedan hade jag hur många hårprodukter som helst och jag fortsatta köpa på mig olika för att få mitt hår att bli precis på det sättet jag ville just då. Jag köpte gärna på mig nya produkter för att testa och jämföra. Idag är jag inte lika intresserad och lägger inte lika mycket tid på att styla mitt hår. Men jag gillar fortfarande att prova nya produkter. Och denna från Sebastian låter bra, ska bli spännande att testa – volym är ju aldrig fel!

DSC_0583

Figs & Rouge 100% Pure & Natural Tinted Lip Balm – originalprodukt 89 kr/125 ml
”Miljövänligt och 100 % ekologiskt lätt färgat läppbalsam som återfuktar och ger näring. Kommer i en supersöt, somrig förpackning och är fri från syntetiska färger och dofter.”

Detta läppbalsam ser jag oerhört fram emot att använda, känns som en perfekt produkt att ha på sommaren när man vill ha lite glans på läpparna. Jättefin förpackning dessutom.

DSC_0584

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant – originalprodukt 410 kr/50 ml
”Kultförklarad mirakelcreme som blivit en klassiker. Lugnar, återställer och vårdar torr hud. Anti-inflammatoriska egenskaper hjälper till vid småsår och lugnar solsveda.”

Som ni redan vet är jag ett stort fan Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Jag använder den främst under höst och vinter och den gör underverk på torra läppar. Men man kan ju ha den till massor av andra saker, t.ex. solsveda. I boxen får man en travel-size tub på 7 ml, bra att ha med en utekväll eller till stranden. Denna tub är, till skillnad från den jag redan har, parfymfri. Doften från Eight Hour Cream är ett av dess signum upplever jag, intressant att se hur denna känns.

DSC_0586

China Glaze Nail Lacquer  – Polarized – originalprodukt 98 kr/14 ml
”Glittrande multi-chromatic nagellack med ett fantastiskt täckande resultat och en hållbar formula. Innehåller bl.a. samma ingrediens som används för att ge glans åt porslin.”

Det som nog gjorde mig gladast i boxen är detta glitterlack från China Glaze. Detta är min första flaska från dem och jag tycker det är extra roligt att man får ett lack med just glitter i, glitter på naglarna är min nya förälskelse! Jag längtar till att få prova lacket (har dock massor av andra lack att testa innan). Ni kommer självklart att få se hur det ser ut på naglarna här på bloggen!

DSC_0598

Emite Make Up Professional Eye Lash Curler – originalprodukt 200 kr/st
”Fantastisk ögonfransböjare som är ditt bästa vapen i jakten på de perfekt böjda fransarna. Tryck längst in mot fransraden och håll i ca 5 sekunder. Fortsätt utåt och håll kvar på två ställen till.”

Sist ut i boxen är denna ögonfransböjare från Emite Make Up. Jag skrev tidigare ett inlägg om ögonfransböjare och efterlyste tips på en bra sådan. Har inte hunnit införskaffa någon ny än – denna kommer oerhört lägligt som ni kan förstå. Hoppas den är bra (och inte kniper sönder min fransar!).

Jag är störtnöjd med månadens box, 139 kr för alla dessa fem produkter. Jag är verkligen intresserad av och kommer att testa alla fem stycken – underbart!

Vad tycker du om månadens GlossyBox? Vad fick du själv, är du nöjd?

 

GlossyBox är en prenumerationstjänst för 139 kr/månad. Varje månad får du hem fem stycken produkter att testa, antingen i travel-size eller i full storlek. Du kan när som helst avsluta prenumerationen. Läs mer här eller signa upp direkt här.

In English: This is what I got in this month’s GlossyBox; five wonderful products that I look forward to use! Which one is your favorite?

Annonser

2 thoughts on “GlossyBox Juni – Don’t Let Anyone Ever Dull Your Sparkle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s