Tips: Handla dina skönhetsartiklar billigare

image

Skönhetsprodukter är något som de allra flesta köper och behöver vardagligen. Vare sig man nu verkligen behöver olika produkter eller bara köper det för skojs skull så kan det bli dyrt.

Den som vill testa olika nagellacksfärger, metoder och motiv kommer att behöva många olika sorters nagellack samt tillbehör medan den som använder sig av lipbalm hela tiden kommer att behöva fylla på med nytt. Sedan ska vi inte glömma alla andra vanliga vardagliga nödvändigheter som schampo, krämer och mascara m.m. Man spenderar mer per år än vad man tror. Jag upptäcker nya produkter hela tiden och mitt intresse för olika saker inom ”skönhetsvärlden” utvecklas hela tiden, särskilt med denna blogg och att läsa andra skönhetsbloggar som finns.

När man behöver något går man ofta till närmaste butik för att handla eller köper på nätet. På nätet sparar du oftast mer pengar på att handla än i vanlig butik och det är inte bara lättare då, att man inte ens behöver lämna soffan eller stå i en dryg kassa-kö, man sparar även tid på det. Dessutom är utbudet ofta mycket större och du kan hitta alla produkter som du annars aldrig hade hittat och testat. Unika, bra och roliga skönhetsprodukter.

image2

Nästintill alla nätbutiker erbjuder någon form av erbjudande. Det kan vara i form av en rabatt, kampanj eller något annat. Butikerna nämner dessa erbjudanden på deras hemsidor men ofta har de fler erbjudanden än vad de anger. Hur kan kan man ta reda på dessa? Jo, de kan man lätt hitta på en så kallad rabattsida.

Går du till en rabattsida och söker på butikens namn som du vill handla hos så visar de alla aktuella erbjudanden. Rabattsidor samlar alla rabatter som finns där ute på en och samma plats för att vi snabbt och enkelt hittar dealen vi behöver. Så har du då hittat ett snyggt glittrande nagellack eller smarrigt lipbalm hos t.ex. nätbutiken Lyko.se och du letar på namnet visas alla erbjudanden och du kan ta det till din fördel.

Detta med rabattsidor är något nytt för mig, men är heller inte förvånad över att det finns. Med fler och fler nätshoppar som dyker upp så kändes det som ett naturligt sätt att locka till sig ännu fler kunder, och det om något är ju bra att veta som konsument; att det finns något att tjäna in på.

Så ett tips är att innan du betalar för artiklarna som du har i varukorgen, se om det finns något att spara på. Det är alltid roligt att spara en peng. Även om det är en mindre summa kan den bli stor i längden. Lycka till!

Annonser

2 thoughts on “Tips: Handla dina skönhetsartiklar billigare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s