Läppbalsam i uggleförpackning

Idag ska ni få se lite annorlunda produkter som jag fått hemskickade i syfte att prova och recensera, nämligen läppbalsam i uggleförpackning.

DSC_1139

Jag fick dessa två oerhört söta ugglor i brevlådan förra veckan, en grå och en ceriserosa. Ugglorna är ca 4 cm hög och ca 4 cm rund. Här kan man tydligt se att den ceriserosa ugglan är aningen högre än den gråa, det varierar nog lite från uggla till uggla(!). Ugglorna finns att köpa på RoligaPrylar.se och kostar 39 kr/styck. Det finns fyra sorters olika färger och smaker/dofter på ugglorna (blå – mint, orange – vanilj, rosa – jordgubb och grå – apelsinchoklad), och dessa slumpas fram vid beställning.

DSC_1147

Här har vi den gråa ugglan som har smaken apelsinchoklad. Det är en rätt ovanlig doft för en sminkprodukt, men så är ju också förpackningen något annorlunda.

DSC_1154

För att komma åt balmet öppnar man den lilla luckan på undersidan av förpackningen, det går lätt att öppna och stänga luckan utan kladd.

DSC_1157

Det är lättast (och mest hygieniskt) att få upp balmet med en läppensel, men det fungerar också att använda ett finger, även om det är ett relativt litet hål.

DSC_1150

Den rosa ugglan doftar jordgubb och det är en doft som jag tycker är lite mer ”skönhetsproduktaktig”, denna gillar jag mer än apelsinchoklad-doften. Men det är ju en smaksak.

DSC_1156

Balsamet glänser lite samt är lagom klibbigt utan att det känns obehagligt eller fastnar i håret. Det känns som en blandning av ett läppcerat och ett läppglans. Jag var förvånad över att det kändes så bra på trots att det inte är ett konventionellt läppbalm. Hållbarheten är dessutom bra, det höll ca 2-3 timmar (även om det försvunnit lite mot slutet). Det beror på förstås vad du gör, om du äter en måltid eller dricker dryck försvinner givetvis en del av balsamet, precis som med andra produkter.

DSC_0003

Läppbalmsamen i uggleförpackning är en fin och rolig produkt som lätt får plats i fickan eller clutchen och som kanske bäst lämpar sig som present till lillasyskonet, bästisen eller, för min del, (ugglegalen) kollega.

DSC_0010

In English: I’ve got these gorgeous lipbalms in shape of owls sent to me from RoligaPrylar.se! They’re super cute and smell sweet of strawberry and orange chocolate. The balm is shiny and holds for about 2-3 hours. It’s the perfect gift for your little sister or brother, best friend or colleague!

Annonser

8 thoughts on “Läppbalsam i uggleförpackning

    • De är så söta! Ja, du har rätt, det är mer som läppglans än balsam, glänser fint. Företaget borde kanske ändra namnet på dem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s