GlossyBox Juli – Le Grand Bleu

DSC_0055

I torsdags landade juli månads GlossyBox i brevlådan. Månadens tema är Le Grand Bleu – en box som ska inspirera till en sommar på stranden. Med tanke på den specialutformade vackra boxens utseende och förra månadens innehåll hade jag höga förväntningar.

DSC_0057

Fem produkter (varav ett nagellack, yay!). Vi tar och tittar närmare på produkterna.

DSC_0061

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment – originalprodukt 183 kr/200ml

”Snabbverkande och återuppbyggande kur som ger nytt liv till ditt hår på bara 60 sekunder. För färgat hår, men används med fördel av alla hårtyper då den är skonsam, näringsrik samt ger fin lyster. Med hallonkärnolja och UV-filter.”

En hårinpackning kommer alltid väl till användning, särskilt efter sommaren. Ska bli intressant att testa och se om den verkligen hjälper på 60 sekunder, vore fantastiskt.

DSC_0063

Larsson & Lange Beach Spray – originalprodukt 169 kr/150 ml

”Nylanserad saltvattenspray som ger en skönt vindrufsig och salt strandlook. I mer än 20 år har Richard Larsson och Håkan Lange byggt upp en av Sveriges ledande frisörkedjor och är en tongivande och trendsättande aktör inom hårbranschen.”

Saltvattenspray från det för mig okända märket Larsson & Lange. Använder dessvärre inte sådant typ av spray då det nästan enbart trasslar till mitt ömtåliga hår.

DSC_0066

Beautybird Fly High Active Foot Gel – originalprodukt 79 kr/75 ml

”Svalkande och lugnande gel för varma, trötta och svullna sommarfötter! Menthol och eucalyptusolja fräschar upp och ger en god doft samt gör dina fötter omedelbart svala.”

Denna fotgel låter ju toppen, särskilt när vi haft sådana här varma dagar på sistone, men kommer den lindra? Tål att testas.

DSC_0073

Nails Inc Brook Street Nail Polish – originalprodukt 149 kr/10 ml

”Korall är en klassisk sommarfärg och här får du ett underbart nagellack i en mjuk rosa, korallig nyans. Uppiggande och modern samtidigt som den är bärbar vilket gör att den passar de flesta stilar och åldrar!”

Ett nagellack, jaa! Jag uppskattar att det i de tre senaste boxarna funnits ett nagellack (mitt nya intresse inom skönhet), men har ett par lack som är lika detta. Men har inte provat Nails Inc innan så det gör jag med spänning.

DSC_0075

Anatomicals You Need A Blooming Shower Gel – originalprodukt 79 kr/300 ml

”Härligt fräsch kroppsrengöring med en söt och blommig doft. Allt du behöver för att återskapa sommarkänslan i duschen! Fri från parabener och sulfater.”

Den sista produkten är en dushgel som ska ha en blommig doft. Vi får se om jag använder denna, försöker att undvika produkter till huden som innehåller sulfater. Denna innehåller Sodium Laureth Sulphate som andra ingrediens, trots att det står i beskrivningen att den inte ska innehålla några sulfater (feltryck förmodligen). Här kan du läsa mer om varför en bör undvika sulfater (scrolla ner en bit).

Allt som allt är det en okej box, men inte mer. Det är förstås svårt att slå förra månadens box men denna var ingen hit tycker jag. Vad tycker du? Gillade du din box, vad fick du?

GlossyBox är en prenumerationstjänst för 139 kr/månad. Varje månad får du hem fem stycken produkter inom hudvård, hår, kropp, smink, m.m. att testa, antingen i travel-size eller i full storlek. Du kan när som helst avsluta prenumerationen. Läs mer här eller signa upp direkt här.

In English: In this month’s GlossyBox I got five products that are great for the summer, a hair product for dry and coloured hair, a beach spray (for the hair), a cooling foot product, a shower gel and a coral pink nail polish. I was more happy with the box that came in June, but this one’s all right. I like to get nail polish in the boxes, keep ‘em coming! 😉

Annonser

2 thoughts on “GlossyBox Juli – Le Grand Bleu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s