NOTD: L.A. Colors Candy Sprinkles

DSC_0743

Jag gillar rosa, pasteller och glitter – alla dessa saker finns i lacket som ni ska få se idag. Det kommer från L.A. Colors och har det käcka och passande namnet Candy Sprinkles (godisströssel).

DSC_0708

Candy Sprinkles är verkligen godis för ögonen, det har en pastellrosa krämig bas, nästan en crelly, och glitter i olika storlekar och färger. Jag tror för övrigt att detta lack kan vara en god dupe till ”enhörningsspya-lacket” Candy Shop från Deborah Lippmann (på Owls & Polish hittade jag en jämförelse).

DSC_0777

Jag har använt ett lager Glitter A-Peel från Nail Pattern Boldness som underlack. För att verkligen få en klar rosa bas har jag underklädeslackat med ett lager Nude Pink från NYX och sedan applicerat två lager med Candy Sprinkles. Sist toppade jag med ett lager Seche Vite.

DSC_0776

Candy Sprinkles var lätt att arbeta med, det var lätt att få upp glittret och konsistensen var utmärkt. Kul när det är så lättlackat!

DSC_0779

Jag är oerhört nöjd med resultatet och blir glad varje gång jag tittar på mina naglar. Nästa gång jag lackar ska jag prova med lite ljusare underklädeslack för att se om färgen kan ”poppa” mer, tror det kan göra sig snyggare med min hudton nämligen.

DSC_0792

Det är torsdag idag, passa på att kolla in fler rosa skönheter hos Princessemma och hennes Pink Thursday.

DSC_0802

In English: Today I’m wearing a very cute pastel pink glitter polish from L.A. Colors called Candy Sprinkles. I love this polish and smile every time I look at my nails. I think it’s a good dupe to Deborah Lippmann’s Candy Shop, don’t you think? Also, be sure to check out the other pink beauties at Princessemmas today – it’s Pink Thursday again.

Annonser

10 thoughts on “NOTD: L.A. Colors Candy Sprinkles

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s