Happy Hands The Worst Is Over

DSC_1276

Idag ska ni få se ett lack som inte riktigt har velat göra som jag vill… Märket är från Florida i USA och heter Happy Hands. Lacket heter The Worst Is Over och är ett som jag köpte från Edgy Polish för några veckor sedan. The Worst Is Over är ett lila crellylack med orangea, röda, rosa, lila och turkosa glitterkorn i diverse storlekar.

DSC_1282

Det har varit svårt att få till en nyans som inte ser dassig eller smutsig ut, jag har provat med två olika typer av underklädeslack till, Light As Air från China Glaze och vid ett annat tillfälle ett helt vanligt vitt nagellack från HM. Då inget blev som jag ville ha det, lackade jag till slut tre lager utan underkläder. Då blev det ett någorlunda resultat. Den här lila nyansen gillar inte min hudton tyvärr.

DSC_1302

Penseln är bred och gör det lätt att lacka. Däremot är konsistensen på lacket en aning tjock och jag tror att det är delvis där problemet ligger, det blir lätt för mycket lack och det tillsammans med den lila nyansen gör att det tyvärr inte känns helt klockrent när det torkat på nageln.

DSC_1304

Ett lager Glitter A-Peel, tre lager The Worst Is Over och ett lager Seche Vite.

DSC_1321

Lacket gör sig nog snyggare på någon annan med en annan hudton än min. Jättesynd eftersom jag gillar det trots allt. Det ser himla fint ut i flaskan, jag är så svag för pasteller.

DSC_1323

In English: Today you’ll see a polish from the American brand Happy Hands. It’s called The Worst Is Over and is a semi purple cream based polish with glittter in orange, red, pink, purple and turquoise. Unfortunatley the shade of the polish dosen’t go very well with my skin tone. It’s probably better suited to someone else with a different skin tone. Shame, it looks so pretty in it’s bottle.

Annonser

6 thoughts on “Happy Hands The Worst Is Over

  1. Det ser väldigt snyggt ut tycker jag. Näst-näst-sista bilden där du har mer ljus på tycker jag gör lacket mer rättvisa och där ser även din hudton bättre ut. Ibland kan det handla om hur ljuset faller på lacket och händerna tycker jag. Annars kan du prova med underkläder i starkare färger. 🙂

    • Det är väldigt fint men med en lite murrigare ton tyvärr. Absolut kan mycket handla om hur ljuset faller på lacket och händerna. Ah, det var en bra idé, har ju bara provat med ljusare lack – ska prova med mörkare under. Tack! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s