YSL Fuchsia Cubiste

DSC_2482

Idag ska ni få se ett lack som jag verkligen tycker passar bra till mörkare årstider, hösten nalkas ju runt hörnet. Men himla skönt att det är så fint väder nu i början av september. Lacket heter Fuchsia Cubiste och är från Yves Saint Laurent.

DSC_2454

Lacket är något svårfotad, färgen vill inte riktigt visa upp sig. Den röda nyansen är mer mörk/djupröd än brun som det ser ut på bilderna. Dessutom var det något svårt att få genomskarpa bilder, tror det har med överlackets glans att göra, men blev helt okej till slut.

DSC_2474

Jag har använt två lager Fuchsia Cubiste och över det ett lager Seche Vite. Formulan var bra, om än lite knepig – det behövdes definitivt två lager för att det skulle täcka jämnt.

DSC_2490

Jag gillar lacket och det kommer att dyka upp på mina naglar i höst, precis som många andra mörkare lack. Ett stort plus med lacket är den vackra flaskan – lyxkänsla!

In English: Fuchsia Cubiste from YSL is a musty deep red polish which is perfect for fall. I will wear this a lot, just like most deeper coloured polishes. Don’t you just love the luxurious bottle?

Annonser

6 thoughts on “YSL Fuchsia Cubiste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s