IsaDora Color Chock Perfekt Matt Lipstick

BeautybyBellaTestar_IsaDoraMatteLipstick

Jag har testat tre matta läppstift från IsaDoras Color Chock-kollektion. Deco Rose, Femme Fatale och Hot Coral. Stiften kostar ca 119 st och finns bl.a. att köpa på Åhlens och Bubblebox.

Deco Rose är en ny nyans för i höst och något liknande har jag dessutom inte hemma sedan tidigare – jag tror det kommer bli en kär vän nu i höst. Hot Coral är en klarröd/orange färg som verkligen lyser upp – den kommer också användas flitigt. Femme Fatale är det stift som mest liknar det jag har hemma. Det är en röd färg som går åt det mörkare hållet, den liknar min favorit Ruby Woo från MAC men tyvärr håller den inte samma mått när det kommer till hållbarhet – det gör ingen av stiften dessvärre. Men å andra sidan är de billigare än andra stift från MAC (och liknande märken) så jag tycker definitivt att dessa stift är värda att spana in.

Vad tycker ni om läppstiften? Har ni provat några av färgerna?

In English: Today you’ll see three new matte lipsticks from the Swedish brand IsaDora’s Color Chock collection. I simply love Deco Rose and Hot Coral. Femme Fatale is very similar to Ruby Woo from MAC but not as long lasting, the same goes for all the lipstick. But all in all, I’m very pleased with them – they are worth checking out!

Annonser

4 thoughts on “IsaDora Color Chock Perfekt Matt Lipstick

    • Jag börjar bli mer och mer läppstiftsoholic, men uppskattar ett snyggt läppglans som inte är alltför kladdigt. Ja, det i korall är supersnyggt! 🙂

  1. Jag älskar ju läppstift men äger ändå inte ett ända Isadora stift, desto fler Mac, Loreal mm istället. Tycker det Coralfärgade ser jättefint ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s