GlossyBox Oktober – Fall Into Beauty

BeautybyBella_GlossyBox_Oktober2013_

Oktobers GlossyBox har landat i brevlådan och denna gång är temat Fall Into Beauty. Temat handlar om att skapa den perfekta looken för att det yttre ska kunna skina allra bäst nu under hösten. De produkter jag fick i min box är:

Kérastase Laque Couture originalprodukt 299 kr/300 ml
”Finfördelad fixerande hårspray med polymerer för en perfekt och lång hållbarhet. Du får en flexibel fixering och styrka samtidigt som håret bevaras mjukt och naturligt glansigt.”

Océane Make Up Remover Pen – originalprodukt 45 kr/3 ml
”Brasiliansk innovation som enkelt justerar och tar bort överflödig makeup runt ögon och läppar. Praktisk ”on the go-produkt” med mild makeup-remover som inte torkar ut huden.”

Elizabeth Arden Optimizing Skin Serum – originalprodukt 555 kr/30 ml
”Få en hy med ökad struktur och vacker lyster. Retinyllinoleat, en skonsam och patenterad A-vitaminmolekyl, jämnar ut hudtonen och gör fina linjer och porer mindre synliga.”

Sheer Cover Lip To Lid Highlighter – originalprodukt 149 kr/1 g
”Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider. Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster. Svep den över dina ögonlock, kinder, läppar och dekolletage.”

Garnier 5 Second Perfect Blur – originalprodukt 140 kr/30 ml
”Mattifierande primer med ljusreflekterande egenskaper som gör att huden upplevs jämnare och minskar synligheten av rynkor, fina linjer och porer. Applicera efter dagkrämen.”

Överlag är jag nöjd med boxens innehåll, det är fem stycken mycket användbara produkter. Det jag är extra nyfiken på är primern, highlightern och make up remover-pennan. Vad är du nyfiken på? Om du prenumererar, vad fick du i din box? Nöjd?

GlossyBox är en prenumerationstjänst för 139 kr/månad. Varje månad får du hem fem stycken produkter inom hudvård, hår, kropp, smink, m.m. att testa, antingen i travel-size eller i full storlek. Du kan när som helst avsluta prenumerationen. Läs mer här eller signa upp direkt här.

In English: In October months GlossyBox I got five very useable products; a primer, a hairspray, a highlighter, a skin serum and a make up remover pen. I’m quite pleased with all of the prodz – which one are you interested in?

Annonser

4 thoughts on “GlossyBox Oktober – Fall Into Beauty

  1. Jag har länge velat testa GlossyBox, men är lite osäker om jag kommer använda alla produkter eller om jag bara kommer lägga undan dem i någon låda och inte använda dem. Hur är det för dig? Tycker du att det är värt att prenumerera?

    • Jag har använt de flesta produkterna, och de som inte passat mig har jag antingen gett bort till min mamma eller syster och så har jag även lagt upp några produkter på några bytesgrupper på Facebook. Jag kommer dock pausa min prenumeration snart, känner att jag har lite för mycket produkter att testa i nuläget. Men jag tycker du ska prova en eller två boxar och se hur det känns – jag tycker det är värt det. Och du kan alltid stoppa prenumerationen när som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s