American Apparel Summer Peach

DSC_1253

Idag får ni se bilder på ett lack jag hade på mig i somras, då dagen hade många timmar ljus och inte alls var så mörk, kall och trist som det är nu. Längtar till ljusa årstider när jag ser bilderna igen! Nåväl, lacket är från American Apparel och heter Summer Peach. Det är ett riktigt pastelligt lack som ni ser, med en blek persikofärgad nyans.

DSC_1264

DSC_1283 kopia

Jag har två lager av Summer Peach och ett lager med överlack (minns ej vilket). Första lagret blir ojämnt men med ett andra lager blir det bra täckning. Penseln är smal och funkade helt okej att lacka med. Torktiden var normal.

DSC_1285 kopia

Den här sortens färg kan vara lite knepig, den är mycket ljus men inte tillräckligt ljus för att vara ett nudelack och tonen kan bli oerhört fel mot sin egen hudton. Denna tycker jag passar mig rätt bra, med ljusare färger som denna ser det för det mesta ut som att man har fått lite färg och för en likblek person som mig kan det vara kul ibland (även om jag trivs bra med att vara så pass ljus som jag är). Det är ett helt okej lack, inget direkt unikt med det. Gillar flaskan dock! Vad tycker ni?

DSC_1289

DSC_1289 kopia

In English: This polish from American Apparel called Summer Peach, has a light pastel peachy colour to it that can look very fresh considering your skin tone. It’s a pale colour but not pale enough to be a nude polish. It’s a perfectly alright polish but has nothing special to it. In the pictures I’m wearing two coates.

Annonser

3 thoughts on “American Apparel Summer Peach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s