GlossyBox Januari – Fresh Start

Glossybox_jan2014

Då var det dags att visa upp januari månads GlossyBox, bättre sent än aldrig. Temat på boxen är Fresh start och det första som jag såg när jag öppnade asken var tandkrämen, suck tänkte jag då, tråklådevarning. Men när jag tittade närmare på varje produkt kändes de inte lika tråkiga. Det här fanns i:

Från vänster:
Karmameju Characoal Konjac Sponge – rengöringssvamp som ska balansera PH-värdena och milt exfoliera huden. Har aldrig använt en sådan svamp tidigare, ska därför bli kul att testa, även om jag inte hade köpt den i butik.

Oral B 3D White Luxe Glamorous Shine – tandkräm som ska ta bort missfärgningar och göra tänderna vitare. Ja, vad ska man säga? Alltid bra att ha en extra tandkrämstub hemma, men särskilt spännande är det inte.

Sumita Brow Set – Penna som ska fixera ögonbrynen till den form man önskar. Kan vara intressant och se om mina buskiga bryn verkligen hålls på plats!

Benefit Cosmetics The POREfessional – Primer som direkt ska minska synligheten av porer och fina linjer. Detta är guldklimpen i januaris box tycker jag! Passar mig bra då min primer nästan är slut, dock är det inte en fullsizeprodukt, men ska bli kul att testa ändå.

Mastey Color Protecting Leave-In Oil Treatment – Arganolja som ska skydda och vårda håret. Det är alltid bra att ha lite olja hemma, oljeaddict som jag är!

Januaris box är ingen toppenbox, den gör faktiskt att jag nu, efter flera månaders besvikelser blandat med någorlunda boxar, ska säga upp boxen – efter februaris box som jag växlar in med de poäng jag tjänat in genom att recensera de tidigare boxarna. Sedan får det vara en lång Glossypaus för min del. Om det dyker upp någon specialbox som verkar spännande kanske jag köper den – men ingen löpande prenumeration på ett långt tag. Vad tyckte du om boxen? Är du nöjd?

GlossyBox är en prenumerationstjänst för 139 kr/månad. Varje månad får du hem fem stycken produkter inom hudvård, hår, kropp, smink, m.m. att testa, antingen i travel-size eller i full storlek. Du kan när som helst avsluta prenumerationen. Läs mer här eller signa upp direkt här.

Annonser

4 thoughts on “GlossyBox Januari – Fresh Start

  1. Januariboxen verkade inte vara någon höjdare. Jag har aldrig prenumererat på Glossybox pgr min allergier. Känns meningslöst att betala när man inte i förväg vet om man tål produkterna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s